V energiích dnešní doby už se není kam schovat a snažit se sebe či druhé přesvědčit, že to, kde jsme a čím jsme, jsme náhodně nebo se nám něco náhodně děje. Nyní  je již jasné, že náhoda není náhodná“ ale jde o výsledek vícečetného sladění se s něčím. Náhody tvoříme ať už vědomě či nevědomě my jako mnohaúrovňová bytost.

Náhody mohou přijít do našeho života zdánlivě bez našeho chtění a vědomého přičinění, kdy jsou tvořeny vyššími silami zejména v souladu s plánem naší duše zde na Zemi a s naším vyšším potenciálem.  I toto náhody, nad kterými zdánlivě nemáme žádnou moc, nejsou až tak mimo náš vliv – okolnosti a energetický náboj konkrétní náhod vytváříme tím, čemu věříme, jaká máme přesvědčení, jak komunikujeme sami se sebou i s vnějším světem.

Chcete-li vědomě pomoci náhodě (například najít práci, která vás bude vnitřně naplňovat nebo dostat nápad, který vám pomůže vyřešit nějakou situace), nalaďte se na energie, které tomu odpovídají.

Je-li váš záměr žít v souladu se svým srdcem, se svou vnitřní pravdou – buďte všímaví, kde svou pravdou nežijete a buďte otevření tomu, co je toho příčinou. Příčina je vždy v nás samých, není v druhých lidech ani ve vnějších okolnostech. 

Stromy, esenciální oleje oleje, krystaly nebo i barvy jsou nástroje, které mohou podporovat záměr, udržují pozornost, energeticky drží určité vibrační nastavení a v propojení s naším srdcem vnášejí do  našeho života pravé načasování a synchronicity v souladu s naším potenciálem i naším tady a teď…

Rubriky Nezařazené | Napsat komentář

Napsat komentář