Za vše kolem nás jsou zodpovědné frekvence – a za frekvence MY

Kolem nás neexistuje žádná hmota jako taková. Veškerá hmota jsou v podstatě pouze částice vibrující (kmitující) energie na určité frekvenci. Přestože si to stále plně neuvědomujeme, my sami dokážeme ovlivnit to, jakou frekvenci zvolíme a na jakou se zaměříme – tedy že jsme tím hlavním strůjcem vibrací, které nejen vytváříme, ale také přitahujeme –  a tím si tvoříme svůj svět (a to doslova)

Naše mysl je matkou veškeré hmoty, Max Planck (nositel Nobelovy ceny za fyziku)

Energie je vše – stůl, jídlo i myšlenka

Ať se zaměříte na cokoli, vše je.  Einsteinova rovnice E =mc² je zjednodušeným vyjádřením toho, jak velké množství energie považujeme za hmotu… Všechno je ve své podstatě energie, která vyzařuje určitou vibraci.  Řadu věcí považujeme dnes za „normální“ a například svojí oblíbenou rozhlasovou stanici hledáme na takové frekvenci, na které víme, že vysílá.

Věci, které se zdají být z pevné hmoty, jsou pevné jen zdánlivě. Naopak je stále podceňovaná síla energie myšlenky a pocitů.

Myšlenky – základní hybná páka pro tvoření vlastního života

Ať tomu věříte nebo ne – jsou naše vlastní myšlenky základem všeho, co ve svém životě máte, nemáte, prožíváte, neprožíváte… Vaše jediná myšlenka totiž dokáže ovlivnit a změnit vaše emoce a emoce zásadním způsobem zase ovlivňují to, jakou vibrací (frekvencí) právě teď „žijete“, jakou energii k sobě přitahujete a na jakých frekvencí se bude odvíjet váš další život…

Svůj život tvoříte buď vědomě nebo nevědomě. Záleží jen na vás, zda se chcete této činnosti aktivně zúčastňovat nebo budete žít životem pod vlivem okolností a představ jiných. Čím více si uvědomíte, jakou sílu vaše myšlenky mají, tím více můžete svoji realitu tvořit podle toho, jakou jí toužíte mít.  

Jídlo plné energie

Jako všechno je i jídlo energií, která obsahuje různé frekvence. Většina lidí jídlu stále nepřikládá takovou důležitost a neuvědomuje si, jak moc je jídlo a jeho energie ovlivňuje.  Určitě je každému jasné, že po stránce energií je značný rozdíl mezi steakem a jablkem… :-)

Začnete-li se více zaměřovat na to, čím vás konkrétní jídlo, které jíte, asi tak obohacuje, možná sami časem začnete mít pocit, že ta hmota, které se říká rohlík vašim buňkám příliš životadárné energie nedá. Rohlík je bez života… A spousta potravin a jídel, která jsem dnes nazývána „zdravou výživou“ jsou na tom stejně.

Pokuste se do svého jídelníčku zařazovat co nejvíce toho, co živé je a co život podporuje a ulehčete tělu tím, že se začnete vyhýbat nevhodným kombinacím.

Jeden z možný způsobů, jak do svého jídelníčku více začlenit životadárnou energii je začít den s tím, co jí obsahuje – tedy ovocem nebo ovocno-zeleninovými šťávami. Nejen že tím si dodáte energii, která obsahuje života, ale podpoříte tak přirozenou detoxikaci těla i imunitní systém.

Ještě lepší variantou je zavedení ovocného dne alespoň jednou týdně. Uvidíte, třeba za čas zjistíte, že to má i řadu dalších pozitivních stránek. Jestli ve vás tedy  nebudou protestovat nevítaní návštěvníci – parazité... Těm se zvýšení vašich energií a úbytek „odpadového“ jídla příliš líbit nebude a budou se všemožně snažit vás přesvědčit, že to „mrtvé“ je pro vás zcela určitě zdravější.. ;-)

Autor: Anežka, www.PrirodniCestou.cz

Šíření článku je možné pouze v nezkrácené a neupravené podobě včetně této poznámky a se všemi aktivními odkazy. Díky :-)

Rubriky Síla myšlenek a emocí, Strava pro život | Napsat komentář

Napsat komentář